Bolji san

Najbolja eterična ulja za učenike i studente

Najbolja eterična ulja za učenike i studente

Ljeto je pri kraju i sezona je povratka u školu i na fakultet. Bez obzira na to što zahtijeva ova užurbana sezona, eterična ulja se mogu koristiti svakodnevno za podršku mentalnom, fizičkom i emocionalnom blagostanju. Raspršite ih po cijelom domu, tako da vi i vaša obitelj možete biti spremni za iznenađenja koja vam može prirediti sezona povratka u školu. Donosimo vam nekoliko sjajnih ideja za primjenu eteričnih ulja za vrijeme intenzivnog učenja i savladavanja svakodnevnih radnih aktivnosti vašeg djeteta.

Read more →

Top 5 eteričnih ulja za dobro raspoloženje

Top 5 eteričnih ulja za dobro raspoloženje

Odavno je poznato da su čovjek i biljka bliski no kada je aromaterapija u pitanju, ta povezanost dolazi još više do izražaja. Eterična ulja često imaju svojstva koja pomažu pri podizanju raspoloženja i pozitivnih emocija. U nastavku pronađite naše preporuke!

Read more →

Kako djeluje eterično ulje lavande

Kako djeluje eterično ulje lavande

Mogu li ikoga ostaviti ravnodušnim nestvarno lijepa ljubičasta polja lavande? Sigurno ne! Dugo je prisutna u našem svakodnevnom životu, ali koliko je uopće zaista poznajemo? Pitali smo priznatu aromaterapijsku stručnjakinju mr. sc. Jasminka Papić, dipl. ing.

Read more →

Najbolja eterična ulja za spavanje

Najbolja eterična ulja za spavanje

Brojna istraživanja pokazuju da eterična ulja mogu pružiti olakšanje za poremećen san i poboljšati kvalitetu sna kod odraslih. Određena eterična ulja koriste se kao medicinski tretmani od davnina. Aromaterapija uključuje udisanje mirisa eteričnih ulja ili pare s ciljem postizanja pozitivnih učinka na zdravlje. Eterična ulja s različitim mirisima mogu potaknuti bolji san, pomoći vam da se ujutro probudite odmoreni ili čak utjecati na snove i formiranje pamćenja tijekom spavanja.

Read more →

Najbolja eterična ulja za svaki dan i njihova primjena

The best essential oils for every day use

Find out how, in a natural way, without the use of harmful chemicals, and with the daily use of essential oils, you can take care of your face and body, balance your emotions, relieve respiratory problems, improve your mood and concentration, relieve stress and fatigue, and keep your home clean and safe.

Read more →