Božić u Vašem domu uz Bioeterica eterična ulja

Božić u Vašem domu uz Bioeterica eterična ulja

Božić uz eterična ulja nikad nije bio jednostavniji! Tijekom ovih zimskih blagdana sve što želimo je uživati u malim stvarima okruženi svojim bližnjima. Sve od finih večera, tople i ugodne odjeće pa do okupljanja s obitelji i prijateljima, neka ovog Božića bude popraćeno posebnim mirisima koji će povezati sva divna iskustva u uspomene koje ćete zauvijek nositi u vašim mislima. 

Ne možemo zamisliti ništa ljepše od uživanja u blagdanskim danima iz udobnosti vlastitog doma i u društvu najdražih ljudi. Kako biste dodatno oživjeli blagdanske aktivnosti poput zamatanja poklona i ugošćivanja prijatelja i obitelji, uključite i svoja omiljena eterična ulja u Božićni doživljaj!  

U nastavku pronađite nekoliko ideja za stvaranje savršenog božićnog ugođaja u svojem domu uz pomoć Bioeterica organskih eteričnih ulja. 

Božić uz organska eterična ulja 

Kad pomislimo na topli božićni ugođaj, na pamet nam pada nekoliko eteričnih ulja. Posebno izdvajamo organsko eterično ulje bijelog bora, naranče, klinčića, cimetovca I tamjanovca. Sve u njihovim mirisima podsjeća na zimski ugođaj I veže sjećanja o ugodnim večerima provedenima u toplom domu. 

 

1) Eterično ulje bijeli bor – Svjež i drvenast miris borovih iglica podiže raspoloženje I pobuđuje osjećaj zadovoljstva. Ukoliko ste okitili umjetni bor I nedostaje vam miris pravog bora, ovo eterično ulje će biti izvrstan dodatak vašem difuzoru. 

 

2) Eterično ulje naranča, slatka – Toplo citrusno eterično ulje koje donosi dobro raspoloženje i stavlja osmijeh na lice. U zimskim danima, nedostaje nam toplina sunca I energija koju dobivamo iz nje. Naranča donosi tračak sunca u vaše domove I puni prostor pozitivnom energijom. Također je jedno od omiljenih ulja za djecu pa će tako razveseliti I sve najmlađe članove obitelji. 

 

3) Eterično ulje klinčić – prepoznatljivi topli i ugodan miris koji djeluje opuštajuće, klinčić vežemo za zimske dane, advent I kuhano vino. Izvrsno u kombinaciji s eteričnim uljem naranče, unijet će toplinu I pozitivne misli u vaše okruženje. 

 

4) Eterično ulje cimetovac – miris cimeta vrlo je prepoznatljiv I ugodan. Kao poznati I jedinstveni začin, vežemo ga uz zimske uspomene I omiljene deserte. Uz svega nekoliko kapi radosni zimski trenuci ispunit će vaš dom.

 

5) Eterično ulje tamjanovac – kao jedan od najstarijih mirisa ovo eterično ulje ima dugu povijest. Najpoznatija priča koja se veže uz tamjanovac je upravo ona o Isusovom rođenju, kojeg danas slavimo kao Božić. Unesite dašak duhovnosti I tradicije u svoj dom uz ovaj jedinstveni miris. 

Blagdanske kombinacije za difuzor 

Neka vaš omiljeni difuzor ovog Božića preuzme glavnu ulogu u stvaranju blagdanskog ugođaja! Donosimo nekoliko ideja kako kombinirati omiljene mirise u ovim hladnim zimskim danima: 

 

Božićna radost

3 kapi eteričnog ulja cedar, atlaski 
3 kapi eteričnog ulja cimetovac 
2 kapi eteričnog ulja pačuli 
1 kap eteričnog ulja đumbir 

 

Božićne slastice 

3 kapi eteričnog ulja naranča, slatka 
2 kapi eteričnog ulja klinčić 
2 kapi eteričog ulja cimetovac 
2 kapi eteričnog ulja đumbir 

 

Božićno drvce

6 kapi eteričnog ulja bijeli bor 
3 kapi eteričnog ulja čempres 
3 kapi eteričnog ulja naranča, slatka 

 

Šetnja šumom 

4 kapi eteričnog ulja tamjanovac 
4 kapi eteričnog ulja bijeli bor 
4 kapi eteričnog ulja cedar, atlaski 

 

Mir i sreća 

5 kapi eteričnog ulja limuna 
3 kapi eteričnog ulja bijeli bor 
3 kapi eteričnog ulja cimetovac 

 

Zimska svježina

5 kapi eteričnog ulja paprena metvica 
3 kapi eteričnog ulja zimzelen 
2 kapi eteričnog ulja eukaliptus limunski 

 

Božićni duh 

6 kapi eteričnog ulja naranča, slatka 
3 kapi eteričnog ulja klinčić 
3 kapi eteričnog ulja bijeli bor 

 

Božićna zvona

5 kapi eteričnog ulja grejp 
3 kapi eteričnog ulja bijeli bor 
1 kap eteričnog ulja cimetovac 
1 kap eteričnog ulja paprena metvica 

Božić s Bioetericom  

Kako bismo vam olakšali stvaranje savršenog blagdanskog ugođaja ove zime, u Bioeterica ponudi možete pronaći sve što vam je potrebno!  

U setu Miris blagdana nalaze se tri organska eterična ulja koja stvaraju idealnu Božićnu kombinaciju. Organsko eterično ulje bijeli bor, slatka naranča i klinčić uklopit će se u svako blagdansko okruženje stvarajući toplinu, pozitivno raspoloženje i divan ugođaj za vaše najbliže.  

Mješavina organskih eteričnih ulja Sretni trenuci, kreirana je upravo s ciljem stvaranja predivnih uspomena na najljepše opuštajuće trenutke. Mješavina sadrži organska eterična ulja bergamota, borovice, bijelog bora, ylang ylanga, mandarine crvene, tamjana, cimeta, crne smreke i papra. Sastavljena od bogatih dugotrajnih mirisa, u kombinaciji sa svježim i slatkastim citrusima, njen miris neće nikome promaknuti te će staviti osmjeh na lice svim ukućanima i gostima. 

Kolekcija Miris blagdana dostupna je po cijeni od 169,00 kn te dolazi u predivnom pakiranju što ga čini idealnim i za Božićne poklone. 

Mješavina organskih eteričnih ulja Sretni trenuci dostupna je po cijeni od 69,00 kn.  

 

Sretan Božić od Bioeterica tima! 

New in Blog

Top 10 eteričnih ulja za emocionalni stres

Top 10 eteričnih ulja za emocionalni stres

Eterična ulja, koja nose snagu prirode u sebi, pokazala su se kao moćni saveznici u borbi protiv stresa. Njihova prirodna...

Kako povezati yogu i aromaterapiju na jednostavan način

How to use essential oils in yoga practice

Essential oils have been used for thousands of years. With more and more people looking for natural health solutions, their...

Top 5 antivirusnih i antibakterijskih eteričnih ulja i njihova primjena

Top 5 antivirusnih i antibakterijskih eteričnih ulja i njihova primjena

Među najmoćnijim svojstvima eteričnih ulja su upravo njihova antivirusna i antibakterijska svojstva. U ovom blogu saznati ćete koja su to...

Top 10 eteričnih ulja za emocionalni stres

Top 10 eteričnih ulja za emocionalni stres

Eterična ulja, koja nose snagu prirode u sebi, pokazala su se kao moćni saveznici u borbi protiv stresa. Njihova prirodna svojstva mogu pomoći umiriti um, podići duh i vratiti osjećaj ravnoteže. U ovom blogu istražit ćemo 10 najboljih eteričnih ulja koja su posebno učinkovita u upravljanju emocionalnim stresom.
Kako povezati yogu i aromaterapiju na jednostavan način

How to use essential oils in yoga practice

Essential oils have been used for thousands of years. With more and more people looking for natural health solutions, their popularity is growing, and for good reason. Using essential oils for yoga can add a little magic and extra sparkle to your classes.
Top 5 antivirusnih i antibakterijskih eteričnih ulja i njihova primjena

Top 5 antivirusnih i antibakterijskih eteričnih ulja i njihova primjena

Među najmoćnijim svojstvima eteričnih ulja su upravo njihova antivirusna i antibakterijska svojstva. U ovom blogu saznati ćete koja su to top 5 antivirusna i antibakterijska eterična ulja koja vam mogu koristiti kao prirodna potpora za očuvanje zdravlja vaše obitelji i naučiti kako ih iskoristiti na najbolji mogući način.